escort escort

Наградата на Светскиот самит за мобилни апликации - Македонија
2014
 
 
Почетна arrow WSA Macedonia 2007 arrow Вести
Вести
WSA Macedonia Winners Announced + Process Explanation Испечати Е-пошта

The independent multidisciplinary Jury of the World Summit Award Macedonia selected the Macedonian representatives to the global contest through a transparent and open process.

Прочитај повеќе...
 
Објаснение на процесот на избор за НСС Испечати Е-пошта

Изборот на Наградата за Светскиот самит за информатичко општество за Македонија за 2007 година го организираше Фондацијата Метаморфозис, а го изврши независно мултидисциплинарно експертско жири преку стриктно следење на насоките дадени од организаторот на глобално ниво и спроведување на принципите на транспарентност.

Прочитај повеќе...
 
Одбрани македонските претставници за Наградата на Светскиот самит Испечати Е-пошта
Мултидисциплинарното Жири на Наградата на Светскиот самит за информатичко општество Македонија ги одбра македонските претставници на глобалниот натпревар.
Прочитај повеќе...
 
Одржана трибината „Промоција на Македонија во светот преку е-содржини“ Испечати Е-пошта
На 11 мај 2007 година во културниот центар Точка се одржа трибината „Промоција на Македонија во светот преку е-содржини“. Целта на трибината беше да се споделат информации за минати искуства и идни можности во оваа област, особено во рамките на натпреварот за Наградата на Светскиот самит за информатичко општество за Македонија, наменет за промовирање на најдобрите македонски дигитални содржини во светот.
Прочитај повеќе...
 
Одржан првиот состанок на жирито за НСС - Македонија Испечати Е-пошта
На 23 април 2007 година во Детскиот театарски центар во Старата чаршија во Скопје се одржа првиот состанок на жирито за Наградата на Светскиот самит за информатичко општество за Македонија.
Прочитај повеќе...
 
© 2019 wsa.org.mk
Powered by [Joomla!]

Order Cheap Sildalis Online
Buy Cheap Viagra Super Active Online
Buy Cheap Viagra Super Active Online
Buy Cheap Clomid Online
Order Cheap Brand Cialis Online
Buy Cheap Cialis Black Online
Buy Cheap Viagra Super Active Online
generic viagra cialis levitra cheap
how to buy viagra in canada online
prednisone online kopen
cialis one day online
levitra generico vendita online
where to buy viagra nz
prednisone purchase canada
cheap viagra cialis levitra
Buy Cheap Viagra Super Active Online
Buy Cheap Viagra Super Active Online
Buy Cheap Clomid Online