escort escort

Наградата на Светскиот самит за мобилни апликации - Македонија
2014
 
 
Почетна arrow Мисија
Мисија Испечати Е-пошта
Глобалното информатичко кое заслужува да го носи ова име е она општество кое им овозможува на сите луѓе, без разлика дали се богати или сиромашни, да креираат, добиваат и споделуваат информации и знаења за нивна економска, социјална, културна и политичка корист. Светскиот самит за информатичко општество кој се одржа во Женева во декември 2003 година и во Тунис во 2005 година има за цел да ја оствари оваа визија.

Наградата на Светскиот самит којашто се организира во рамките на Светскиот самит за информатичко општество става акцент врз основниот дел на информатичкото општество којшто често се занемарува: висококвалитетни е-содржини и апликации. Преку избирање, презентирање и промовирање на најдобрите производи од целиот свет од таа област, Наградата на Светскиот самит придонесува за надминување на дигиталниот и содржинскиот јаз.

 
© 2017 wsa.org.mk
Powered by [Joomla!]

Carryhealthy.comPharmshop.bizPharmausabuyonline.comIvantagehealth.netBestpillelement.winPharmapillsdiscount.comLifestore24x7.comPharmashopbiz.com
generic viagra cialis levitra cheap
how to buy viagra in canada online
prednisone online kopen
cialis one day online
levitra generico vendita online
where to buy viagra nz
prednisone purchase canada
cheap viagra cialis levitralevitra generico vendita onlinewhere to buy viagra nzprednisone purchase canadacheap viagra cialis levitra