escort escort

Наградата на Светскиот самит за мобилни апликации - Македонија
2014
 
 
Почетна arrow Критериуми
Критериуми за оценување Испечати Е-пошта

Критериуми за оценување на најдобрите практики во е-содржини и апликации

 

1. Квалитет и сеопфатност на содржина
2. Лесен за користење: функционалност, навигација и ориентација
3. Дополнителна вредност преку интерактивност и мултимедија
4. Квалитет на дизајн (естетска вредност на графика/музика или звук)
5. Квалитет на изработка (техничка реализација)

С. Стратешка важност за глобалниот развој на информатичкото општество
А. Пристапност според стандардите на В3Ц (W3C)
 
© 2017 wsa.org.mk
Powered by [Joomla!]

Carryhealthy.comPharmshop.bizPharmausabuyonline.comIvantagehealth.netBestpillelement.winPharmapillsdiscount.comLifestore24x7.comPharmashopbiz.com
generic viagra cialis levitra cheap
how to buy viagra in canada online
prednisone online kopen
cialis one day online
levitra generico vendita online
where to buy viagra nz
prednisone purchase canada
cheap viagra cialis levitralevitra generico vendita onlinewhere to buy viagra nzprednisone purchase canadacheap viagra cialis levitra