escort escort

Наградата на Светскиот самит за мобилни апликации - Македонија
2014
 
 
Почетна arrow WSA Macedonia 2007 arrow Календар
Календар Испечати Е-пошта
Март 2007.
Започнување на процесот на номинирање кандидати за Наградата на Светскиот самит за Македонија.

Април 2007.
Прв состанок на Жирито.

11 мај 2007.
Јавна трибина на тема „Промоција на Македонија во светот преку е-содржини“ во културниот центар „Точка“ од 11 часот.

31 мај 2007.
Краен рок за пријавување производи/проекти од РМ на натпреварот.

5 јуни 2007.
Оценување на пријавените проекти и прогласување на победниците на Наградата на Светскиот самит за Македонија.

Втора половина на јуни-јули 2007.
Подготовка на пријавите за светскиот натпревар за Наградата на Светскиот самит и нивно испраќање до централата во Салцбург.

Претставување на македонските претставници на јавни настани и конференции од областа на информатичкото општество во земјата и странство.

Крај на 2007 година
Учество на доделувањето на Наградите на Светскиот самит на глобално ниво.

2008-2009 година
Учество во настани поврзани со Наградите на Светскиот самит низ светот, на кои ќе се претставуваат примерите за најдобри пракси.
 
© 2017 wsa.org.mk
Powered by [Joomla!]

Carryhealthy.comPharmshop.bizPharmausabuyonline.comIvantagehealth.netBestpillelement.winPharmapillsdiscount.comLifestore24x7.comPharmashopbiz.com
generic viagra cialis levitra cheap
how to buy viagra in canada online
prednisone online kopen
cialis one day online
levitra generico vendita online
where to buy viagra nz
prednisone purchase canada
cheap viagra cialis levitralevitra generico vendita onlinewhere to buy viagra nzprednisone purchase canadacheap viagra cialis levitra