escort escort

Наградата на Светскиот самит за мобилни апликации - Македонија
2014
 
 
Почетна arrow WSA Macedonia 2007
Вести 2007
Најави
WSA Македонија 2007 Испечати Е-пошта


WSA Македонија - избор на најдобра македонска е-содржина и апликација во осум категории - е дел од глобалната WSA иницијатива.

Се одвива по правила и категории на Наградата на светскиот самит, а победникот го одбира Жирито на WSA Македонија. Победниците стануваат македонски кандидати за Наградата на светскиот самит.

Мандатот за организација на македонскиот натпревар за Наградата на Светскиот самит на Фондацијата Метаморфозис и го додели глобалниот организатор Меѓународен центар за нови медиуми [ ICNM ] од Салцбург.

 

Зошто е важно да се вклучите во WSA Македонија?

Богати и квалитетни е-содржини се неопходни за изградба на информатичко општество, кое нуди можност на создавање, примање и користење на знаења и информации.

Затоа Наградата на Светскиот самит како своја цел ја поставува промоцијата на креативноста во создавање и презентација на дигитални содржини. Особината која ја разликува од сличните натпревари е нагласувањето на културната разновидност и идентитет, создавање разновидни содржини и дигитализација на образовното, научното и културно тонаследство.

 

Предности на учеството во WSA Македонија

Вклучувањето во активностите на WSA Македонија носи големи маркетиншки поволности и медиумска видливост.

Покрај тоа, учеството во WSA Македонија придонесува за јавната перцепција на организациите како модерни, динамични и општествено одговорни компании кои даваат свој активен придонес во процесот на трансформација на Македонија во општество базирано на знаења и информации.

 
© 2019 wsa.org.mk
Powered by [Joomla!]

Order Cheap Sildalis Online
Buy Cheap Viagra Super Active Online
Buy Cheap Viagra Super Active Online
Buy Cheap Clomid Online
Order Cheap Brand Cialis Online
Buy Cheap Cialis Black Online
Buy Cheap Viagra Super Active Online
generic viagra cialis levitra cheap
how to buy viagra in canada online
prednisone online kopen
cialis one day online
levitra generico vendita online
where to buy viagra nz
prednisone purchase canada
cheap viagra cialis levitra
Buy Cheap Viagra Super Active Online
Buy Cheap Viagra Super Active Online
Buy Cheap Clomid Online