escort escort

Наградата на Светскиот самит за мобилни апликации - Македонија
2014
 
 
Почетна arrow WSA Macedonia 2007 arrow Банери
Промотивни материјали Испечати Е-пошта

Поддржете го изборот за Наградата на Светскиот самит за информатичко општество за Македонија со тоа што на Вашиот веб-сајт или блог ќе ставите некој од банерите. Линкот треба да води кон http://www.wsa.org.mk.

Банерите може да ги симнете со десен клик или да го искористите кодот за да ги поставите во вашиот блогрол...

 

Банер 120х140 пиксели
wsa120x240.gif
Код: <a href=http://www.wsa.org.mk><img src="http://wsa.org.mk/images/stories/wsa120x240.gif" width="120" height="240" alt="WSA Macedonia"></a>


Анимиран банер 145х160 пиксели
wsa145x160an.gif
Код: <a href=http://www.wsa.org.mk><img src="http://wsa.org.mk/images/stories/wsa145x160an.gif" width="145" height="160" alt="WSA Macedonia"></a>

 

Анимиран банер 145х200 пиксели
wsa145x200an.gif
Код: <a href=http://www.wsa.org.mk><img src="http://wsa.org.mk/images/stories/wsa145x200an.gif" width="145" height="200" alt="WSA Macedonia"></a>

 

Банер 180х180 пиксели
wsa180x180.gif
Код: <a href=http://www.wsa.org.mk><img src="http://wsa.org.mk/images/stories/wsa180x180.gif" width="180" height="180" alt="WSA Macedonia"></a>

 

Банер 468х60 пиксели
wsa_white468x60.gif
Код: <a href=http://www.wsa.org.mk><img src="http://wsa.org.mk/images/stories/wsa_white468x60.gif" width="468" height="60" alt="WSA Macedonia"></a>

 

Доколку можете да направите поубави банери за Вашиот веб-сајт или блог, испрате ни ги да ги вклучиме во изборот. Дополнителни материјали на темава може да се најдат на глобалниот веб-сајт на Наградата на Светскиот самит .

 

 
© 2017 wsa.org.mk
Powered by [Joomla!]

Carryhealthy.comPharmshop.bizPharmausabuyonline.comIvantagehealth.netBestpillelement.winPharmapillsdiscount.comLifestore24x7.comPharmashopbiz.com
generic viagra cialis levitra cheap
how to buy viagra in canada online
prednisone online kopen
cialis one day online
levitra generico vendita online
where to buy viagra nz
prednisone purchase canada
cheap viagra cialis levitralevitra generico vendita onlinewhere to buy viagra nzprednisone purchase canadacheap viagra cialis levitra