escort escort

Наградата на Светскиот самит за мобилни апликации - Македонија
2014
 
 
Почетна arrow WSA 2005
Македонија 2005 Испечати Е-пошта

Република Македонија првпат зема учество во натпреварот за Наградата на Светскиот самит за информатичко општество во 2005 година.

Изборот беше извршен под раководство на Националниот експерт за НСС за 2005, г. Љубомир Трајковски.

Кандидатите од Македонија за глобалниот натпревар за Наградата на Светскиот самит за 2005 година беа:

 

Категорија Победник Производ/проект
е-Образование Природно-математички факултет е-Тестирање
е-Култура СЕМОС Мултимедија Мултимедија Енциклопедија Македоника
е-Наука Природно-математички факултет
Мобилни плаќања
е-Влада Град Скопје Управување со документи-борба против корупција
е-Здравје ГОРД Системи
Национална база на податоци за дијабетес
е-Бизнис ПЕКСИМ
FXWeb
е-Забава ARTISOFT www.antenna5.fm
е-Вклучување Петар Кајевски Најди! Македонски пребарувач
 
© 2017 wsa.org.mk
Powered by [Joomla!]

Carryhealthy.comPharmshop.bizPharmausabuyonline.comIvantagehealth.netBestpillelement.winPharmapillsdiscount.comLifestore24x7.comPharmashopbiz.com
generic viagra cialis levitra cheap
how to buy viagra in canada online
prednisone online kopen
cialis one day online
levitra generico vendita online
where to buy viagra nz
prednisone purchase canada
cheap viagra cialis levitralevitra generico vendita onlinewhere to buy viagra nzprednisone purchase canadacheap viagra cialis levitra