escort escort

Наградата на Светскиот самит за мобилни апликации - Македонија
2014
 
 
Почетна arrow WSA 2005 arrow Глобални победници 2005
Победници 2005 Испечати Е-пошта

Следните проекти/производи беа избрани за победници на глобалниот натпревар за Наградата на Светскиот самит. Прогласувањето беше одржано во текот на Самитот во Тунис, на 14.10.2005 година.

е-владеење

е-здравство
е-учење
е-забава
е-култура
е-наука
е-бизнис
е-вклучување

 

 
© 2017 wsa.org.mk
Powered by [Joomla!]

Carryhealthy.comPharmshop.bizPharmausabuyonline.comIvantagehealth.netBestpillelement.winPharmapillsdiscount.comLifestore24x7.comPharmashopbiz.com
generic viagra cialis levitra cheap
how to buy viagra in canada online
prednisone online kopen
cialis one day online
levitra generico vendita online
where to buy viagra nz
prednisone purchase canada
cheap viagra cialis levitralevitra generico vendita onlinewhere to buy viagra nzprednisone purchase canadacheap viagra cialis levitra