escort escort

Наградата на Светскиот самит за мобилни апликации - Македонија
2014
 
 
Почетна arrow WSA Macedonia 2007 arrow Вести arrow Најави arrow Трибина: „Промоција на Македонија во светот преку е-содржини“
Трибина: „Промоција на Македонија во светот преку е-содржини“ Испечати Е-пошта
На 11 мај (петок) 2007 година во 11 часот во културниот центар Точка ќе се одржи трибина на тема „Промоција на Македонија во светот преку е-содржини“ на која ќе бидат разменети информации за минати искуства и идни можности во оваа област.

На трибината ќе бидат изложени искуства од познати проекти со е-содржини наменети за странскиот пазар, како преку интернет така и преку други медиуми, како ЦД-РОМ. Се очекува учество од креатори на дигитални содржини, издавачи, како и блогери и уредници на веб-портали.

Заклучоците и препораките од трибината ќе бидат достапни на јавноста и ќе бидат употребени при спроведувањето на проектот Награда на Светскиот самит за Македонија 2007 година, наменет за промовирање на најдобрите македонски дигитални содржини во светот преку оваа глобална иницијатива.

 
< Претходно
© 2017 wsa.org.mk
Powered by [Joomla!]

Carryhealthy.comPharmshop.bizPharmausabuyonline.comIvantagehealth.netBestpillelement.winPharmapillsdiscount.comLifestore24x7.comPharmashopbiz.com
generic viagra cialis levitra cheap
how to buy viagra in canada online
prednisone online kopen
cialis one day online
levitra generico vendita online
where to buy viagra nz
prednisone purchase canada
cheap viagra cialis levitralevitra generico vendita onlinewhere to buy viagra nzprednisone purchase canadacheap viagra cialis levitra