escort escort

Наградата на Светскиот самит за мобилни апликации - Македонија
2014
 
 
Почетна arrow WSA Macedonia 2007 arrow Пријавени кандидати
Пријавени кандидати за 2007 Испечати Е-пошта

Следните проекти беа пријавени како македонски кандидати за Наградата на Светскиот самит до истекот на крајниот рок, 31 мај 2007. Кликнете на името на проектот за подетални информации, обезбедени од нивните сопственици. Претставувањето на проектите ќе се изврши на 5 јуни во Стопанската комора на Македонија.

Почетоците на сесиите во кои ќе се претставуваат проектите се наведени во најдесната колона. Време за презентација на секој проект е 5 минути.

 

Категорија Проект
(кликнете на името за детали)
Сопственик Директни
врски

(линкови)
Вид Сесија
е-владеење LTAS EuroNetCom & Infinite solutions линк Апл. 9 ч.
АpplyOnLine Агенција за држ. службеници линк Веб
е-здравство Стоматолошка ординација ПЗО Ву-дент линк Веб
Детско здравје НО Детска насмевка линк Веб
е-наука Археолошки дневник вол.1 Василка Димитровска линк Веб
e-Библиотека Delta Computing линк Веб
Студентски прашања Delta Computing   Апл.
Мобилен сервер за глобален мониторинг Борис Секирарски линк Веб
е-учење ЦД Интернет – информации и комуникации Анима линк ЦД 10 ч.
ЦД Мултимедијален курс за Adobe Photoshop CS Анима линк ЦД
IT SEC e-magazine NSS линк Веб
Вики за слободен софтвер Лугола линк Веб
Веб-апликација за Технички факултет Блу софт линк Веб
The Great Macedonia The Great Macedonia линк Веб
Мултимедијално ЦД на Виртуелна училишна компанија ВУК Еделвајс линк Веб
Професионален блог на еден наставник Елизабета Секирарска линк Веб
Училишен портал AED/ЕДЦ линк Веб
Интерактивен систем за е-учење Инст. за информатика линк Веб
Едукативен ЦД-РОМ Бојан и Јана во светот на игрите
Визијанет и Метаморфозис линк ЦД
е-забава Блогот на Андреев Горан Горан Андреев линк Веб 11 ч.
Лудница Лудница линк Веб
Портал 365.com.mk 365.com.mk линк Веб
Каде вечер Мартекс линк Веб
Во бело Orion Web линк Веб
Бадијала форуми Бадијала линк Веб
е-култура е-списание „Блесок“ Блесок линк Веб
е-книги Блесок линк Веб
Babylonia Блесок линк ЦД
Македонска културна ризница на ЦД-РОМ Каламус линк ЦД 12 ч.
Кајмакот Слободен софтвер Македонија линк Веб
Портал Крале Марко Гордана Јанакиевска линк Веб
Разноликост П.Е.Н. линк Веб
Портал: Дигитизација на националното наследство Инст. за информатика, ПМФ линк Веб
е-бизнис Златна книга Р3 Инфомедија линк Веб
Балкан индекс BalkanINDEX.info линк Веб
ИСЕК е-Ваучер Артисофт линк Апл.
Active Reception iTechnologies Corporation линк Веб
Национален портал за туризам Exploring Macedonia линк Веб
е-вклучување First Macedonian IT forum NSS линк Веб
Портал за пристапна ИТ ЗГ Отворете ги прозорците линк Веб
Блогер МК Orion Web линк Веб
Комити Orion Web линк Веб

Организаторите и жирито на Наградата на Светскиот самит за Македонија немаат контрола врз содржините на горенаведените веб-сајтови (надвор од доменот wsa.org.mk) и нивното учество во натпреварот не повлекува одобрување на сите содржини кои се објавени или во иднина ќе бидат објавени на нив.

 
© 2019 wsa.org.mk
Powered by [Joomla!]

Order Cheap Sildalis Online
Buy Cheap Viagra Super Active Online
Buy Cheap Viagra Super Active Online
Buy Cheap Clomid Online
Order Cheap Brand Cialis Online
Buy Cheap Cialis Black Online
Buy Cheap Viagra Super Active Online
generic viagra cialis levitra cheap
how to buy viagra in canada online
prednisone online kopen
cialis one day online
levitra generico vendita online
where to buy viagra nz
prednisone purchase canada
cheap viagra cialis levitra
Buy Cheap Viagra Super Active Online
Buy Cheap Viagra Super Active Online
Buy Cheap Clomid Online