escort escort

Наградата на Светскиот самит за мобилни апликации - Македонија
2014
 
 
Почетна arrow WSA Macedonia 2007 arrow Вести arrow Најави arrow Претставување на кандидатите ќе се одржи на 5 јуни
Претставување на кандидатите ќе се одржи на 5 јуни Испечати Е-пошта

Изборот на македонските претставници за Наградата на Светскиот самит за информатичко општество ќе се одржи на 5 јуни во просториите на Стопанска комора во Скопје. Меѓу 9 и 13 часот, пријавените кандидати ќе имаат можност да се претстават пред Жирито.

 

За изборот учествуваат 42 кандидати - проекти и производи за е-содржини. По претставувањето, Жирито ќе се повлече да дебатира и гласа за кандидатите. Резултатите ќе бидат познати и објавени откако Жирито ќе донесе одлуки за победниците.

 
< Претходно   Следно >
© 2017 wsa.org.mk
Powered by [Joomla!]

Carryhealthy.comPharmshop.bizPharmausabuyonline.comIvantagehealth.netBestpillelement.winPharmapillsdiscount.comLifestore24x7.comPharmashopbiz.com
generic viagra cialis levitra cheap
how to buy viagra in canada online
prednisone online kopen
cialis one day online
levitra generico vendita online
where to buy viagra nz
prednisone purchase canada
cheap viagra cialis levitralevitra generico vendita onlinewhere to buy viagra nzprednisone purchase canadacheap viagra cialis levitra