Пријавување на промотори


За да бидете промотор на WSA Македонија 2007 потребно е само да поставите еден од нашите банери на Вашата интернет страница со линк до www.wsa.org.mk

Пополнете ја пријавата и Вашето име ќе се најде на официјалниот список на промотори на WSA Македонја.

За сите прашања и доделувања на промотивните материјали, контактирајте не.Име и презиме
Адреса
Телефон
E-mail
Организација / Компанија
URLОфицијален список на промотори